Ciorbă de miel reţetă
Morcovii, patrunjelul, telina, ardeiul si ceapa se curata, se taie si se calesc in putin ulei. Se adauga carnea de miel si se fierbe foarte bine. Spre sfirsitul fierberii se adauga orezul. Borsul se fierbe separat si apoi se pune in ciorba.
Puneti borsul si sarea dupa gust. Luati ciorba de pe foc si pregatiti dresatura. Galbenusurile se freaca cu smantina si apoi se drege ciorba. La sfarsit adaugati leusteanul tocat.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii