Bucatile de carne le taiem potrivit de mari si le spalam.
Bucatile de carne le taiem potrivit de mari si le spalam.
Intr-o oala punem la fiert 5-6 litri de apa.
Cand da in clocot, dam drumul bucatilor de carne.
Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, decojim morcovul, il taiem bucatele mici.
Ardeiul rosu, verde si rosiile decojite le facem cubulete.
Curatam pastarnacul, il maruntim, patrunjelul verde il tocam marunt, indepartand cozile.
Spumam bine ciorba, de cate ori este nevoie cu o paleta.
Dupa ce am spumat, adaugam ceapa verde, morcovul, ardeii si pastarnacul.
Acoperim cu un capac, potrivim focul si lasam sa fiarba.
Incercam carnea si cand este fiarta mai bine de jumatate, punem patrunjelul si rosiile. Dam gust cu sare si piper.
Mai fierbem pana carnea este bine patrunsa, daca mai este nevoie mai adaugati apa clocotita.
La final dam drumul crengutelor de leustean, luam oala de pe foc si o acoperim cam 15 minute.
Se serveste fierbinte cu ceapa verde, smantana sau ardel iute!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii