Ciorbă de miel reţetă
Carnea portionata,spalata,intestinele spalate si taiate lungi de 3-4cm,se pun in oala cu apa pe foc,se da in cateva clocote apoi se arunca apa,se spala bucatile de carne si se pun din nou la fiert cu apa rece si 1lingurita cu sare la foc moderat;cand incepe sa fiarba,se adauga ceapa si ardeiii taiate marunt,radacinoasele rase sau la fel taiate cubulete mici,cartofii taiati in sfertri,se lasa la fiert cu capac 20min apoi se rastoarna cutia cu rosii,stevia,loboda si 1legatura de leustean spalate si taiate marunt,se mai lasa pe foc 15-20min dupa care se condimenteaza,se adauga borsul fiert separat,orezul,leusteanul ramas taiat marunt iar dupa ce clocoteste se opreste focul si se drege cu ouale batute.
Se serveste cu ardei iute.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii