Se spla bine carnea si se pune ;la fiert in oala in apa rece. Taiati marunt morcuvul,partanjelul radacina,ceapa si ardeiul se pun la calit in tigaie cu putin ulei.Cand carnea este fiearta de jumatate se pune zarzavatul calit.
Macrisul se alege si se scoate de la fiecare frunza care este mai batrana vena,daca nu cand fierbe ramane ca si ata in ciorba,se spala bine si se taie fideluta.
Cand zarzavatul este fiert se pune in ciorba orezul ,se lasa sa dea cateva clocote si se adauga macrisul,se potriveste de sare,piper si se pune verdeata taiata marunt.
Se ia oala de pe foc,ciorba se lasa putin sa se racoreasca si se drege cu smantana,galbenusurile batute bine si cu usturoiul zdrobit.Este o ciorba foarte buna pe timp de vara.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii