Se pune la fiert carnea in apa,se ia spuma (daca este necesar),si se adauga pe rand legumele,mai putin loboda.Eu le-am adaugat aproape intregi pt ca la sfarsit le-am pasat.Dar inainte faceam aceasta ciorba taind fiecare leguma in cubulete si le prajeam adaugand in ciorba toata prajeala.Cand legumele si carnea au fiert,se scot morcovii,ceapa,ardeiul si rosiile si se paseaza.Cartofii raman in cuburi.Se adauga loboda taiata si se mai lasa 10-15 minute.Intre timp se bate oul cu un praf de sare si un pic de patrunjel verde taiat.Se fierbe borsul si se adauga in ciorba,se potriveste de sare si se adauga fideaua.Se mai lasa 2-3 minute,dupa care se adauaga oul batut,putin cate putin si amestecand continuu cu o lingura de lemn.Se serveste la masa cu smanatana si ardei iuti,dupa plac.Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii