1. Punem intr-o oala 3.5. l apa, cand apa clocoteste punem 2 cuburi de knorr de legume, lasam sa mai dea in cateva clocote, intre timp tocam ceapa, morcovul, telina si le punem peste supa obtinuta din apa cu knorr.
2. Dupa ce fierb putin legumele adaugam si cartofii taiati cubulete
3. Separat fierbem putin orez pe care-l vom pune spre sfarsitul ciorbitei.
Tocam loboda, patrunjelul si leusteanul.
4. Dupa ce s-au fiert legumele adaugam loboda, o parte dun verdeata, mai condimentam cu sare sau knorr (fiecare dupa preferinta).
5. Adaugam si orezul fiert, zeama de lamaie si mai lasam cca 5\'
Oprim focul si mai adaugam patrunjel si leustean tocat marunt, acoperim cu un capac si o lasam putin \"sa se odihneasca\". Se poate servi rece sau calda.
POFTA BUNA!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii