Spalati si alegeti foarte bine loboda frunza cu frunza, impreuna cu varfurile fragede.
In acest timp fierbeti 2 litri de apa in care adaugati ceapa tocata si orezul .
Cand acestea sunt aproape gata, puneti loboda taiata mai mare si lasati sa clocoteasca 10 minute.
Acriti ciorba cu borsul fiert separat, puneti vasul la o parte si dregeti-o cu o lingurita de “Vegeta” si cu galbenusul frecat cu iaurt.
Puneti sare, piper, usturoi, leustean tocat si acoperiti.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii