Se pune uleiul la incins in oala in care urmeaza sa facem ciorba.
Se pune uleiul la incins in oala in care urmeaza sa facem ciorba.
Morcovii se curata si se taie rondele, ardeiul de taie cubulete, se calesc in uleiul incins pentru 2-3 minute. Se adauga apoi ceapa verde taiata in bucati de aproximativ 1 cm. Se continua calirea pentru inca 2 minute. Se pune apa fierbinte(aproximativ 1,5-2 litri) si se fierb legumele 20 minute.
Intre timp se spala si se taie vegetalele. Se adauga loboda, leurda si macrisul taiate in fasii. Se pune si orezul clatit in mai multe ape si se continua fierberea inca 12-15 minute, pana orezul este aproape fiert. Se adauga pasta de gogosari, bulgarasi de savoare si zeama de varza sau bors in functie de cat dorim de acra sa fie ciorba. Se lasa sa fiarba 5-10 minute, pana orezul este complet fiert.
Se opreste focul, se adauga patrunjelul si leusteanul tocat fin. Se serveste calda sau rece, dupa preferinte, cu smantana sau iaurt daca nu tineti post…
Sa va fie de folos!!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii