Reteta de Radu Anton Roman
Lintea se spala si se lasa intr-un litru si jumatate de apa rece la umflat peste noapte.
A doua zi se pune la fiert pe foc mic in apa in care a stat, impreuna cu morcovul curatat (nefeliat; eventual taiat in doua sau in trei daca e prea lung), ceapa intreaga,curatat de coji si afumatura (eu am folositi carnati de casa), pana se inmoaie lintea.
Se potriveste de sare si piper si se presara patrunjel verde tocat!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii