Calim putin ceapa tocata si apoi morcovul dat prin razatoarea mica. Adaugam si ardeiul tocat si mai calim cateva minute. Stingem cu apa clocotita, cam 1 l si adaugam restul de legume. Conopida se desface buchetele si se pune in apa cu sare si otet. Cand au fiert legumele pe jumatate adaugam conopida, fasolea si rosiile pasate care fierb mai repede. Adaugam verdeata si zeama de corcoduse, eu am avut congelata, e foarte buna si eu o folosesc mereu iarna. Dizolvam putina ciorba cu bulion si vegeta si adaugam la ciorba. Potrivim de sare si la sfarsit daca vreti adaugati un ou zdrente. Se serveste cu iaurt.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii