Legumele se curata de coaja si se spala, dupa care se taie cuburi. Intr-o oala se pune putin ulei si se inabuse legumele cateva minute. Puteti omite acesta etapa si sa puneti direct apa si legumele la fiert.
Cand sunt gata se pune sucul de rosii sau rosii pasate daca aveti, bosul fiert in prealabil cu putin cimbru si sare, separat se bat ca pentru ompleta ouale apoi se toarna in fir subtire peste ciorba. Se lasa sa dea cateva clocote , se pune zarzavatul tocat si se ia de pe foc.
Simplu si bun!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii