Legumele se curata de coaja si se spala, dupa care se taie cuburi. Intr-o oala se pune putin ulei si se inabuse legumele cateva minute. Puteti omite acesta etapa si sa puneti direct apa si legumele la fiert.
Cand sunt gata se pune sucul de rosii sau rosii pasate daca aveti, bosul fiert in prealabil cu putin cimbru si sare, separat se bat ca pentru ompleta ouale apoi se toarna in fir subtire peste ciorba. Se lasa sa dea cateva clocote , se pune zarzavatul tocat si se ia de pe foc.
Simplu si bun!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii