Cu 24 de ore inainte de a prepara ciorba punem fasolea uscata la inmuiat, acoperita de apa in vas.
Cand dorim sa preparam ciorba punem fasolea intr-o oala, legumele congelate, carnatii taiati rondele, ceapa tocata. Acoperim cu apa si lasam sa fiarba pana cand fasolea este inmuiata.
Adaugam rosiile taiate marunt, ardeii iuti si sare dupa gust.
Cand toate ingredientele sunt fierte adaugam verdeturile tocate marunt.
Dupa preparare, este indicat ca ciorba sa fie lasata sa se "aseze" o ora.
Va urez pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii