Ceapa, morcovul, telina si ardeiul gras se toaca marunt si se pun la calit in cateva linguri de ulei. Dupa aprox 10', se pun pastaile si dovlecelul taiate in prealabil si se mai lasa 5'. Dupa aceea, se adauga apa si se fierbe pana se inmoaie legumele. Se adauga cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba 10-15'. Se adauga apoi, sucul de rosii, borsul, sare si piper dupa gust. Se mai lasa sa dea cateva clocote, apoi se da deoparte de pe foc si se adauga leusteanul.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii