Se toaca marunt ceapa, ardeiul, telina si pastarnacul si se adauga peste uleiul incins. Se calesc 1-2 minute, iar apoi se sting cu o cana de apa (personal pun de la inceput in alta oala apa la incalzit pentru a nu intrerupe procesul de gatire cu apa rece).
Se lasa legumele la inabusit 5-10 minute, apoi se adauga cartofii taiati cuburi si rosiile si se completeaza cu apa. Se adauga sare si se lasa la fiert.
Cand toate legumele sunt fierte, se adauga bulionul (eu pun 4-5 linguri, dar depinde de gustul fiecaruia) si se mai lasa la fiert 5 minute. Apoi se condimenteaza dupa gust si daca va place ciorba mai acrisoara, se adauca 1-2 linguri de zeama de lamaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii