Carnea de iepure de da un clocot, apoi se spala pana ramane apa limpede. Se pune la fiert la foc mediu pentru 1,5 ore, avand grija sa se ia spuma. In acest timp curatam legumele si taiem cuburi mici ceapa si ardeiul, iar morcovul il radem pe razatoarea mica. Rosiile le punem intr-o oala la fiert cu 200 ml apa.
Cand carnea de iepure a fiert adaugam legumele. Rosiile fierte le trecem printr-o sita si le adaugam in ciorba, in acelasi timp cu sarea. Lasam sa clocoteasca de doua ori, inchidem aragazul si adaugam verdeata.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii