- Morcovul, ceapa şi hreanul, se pun la fiert cu 1,5 l apă şi sare, cca 10 minute, până se înmoaie.
- Se ia de pe foc, se adaugă usturoiul pisat şi ierburile aromatice (toate sau numai cele care vă plac).
- Se drege cu oul frecat cu smântână şi muştar şi subţiat cu puţină supă fierbinte.
Notă: Se poate consuma şi rece. Poze nu am, dar vă pot spune că aduce la aspect cu ciorba de burtă.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii