Ciorba de hrean (ultra-rapida si anti-mahmureala)

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g hrean proaspăt ras,
  • 1 morcov mijlociu dat pe răzătoare,
  • 1 ceapă mică tăiată mărunt,
  • sare (sau delicat, sau vegeta),
  • 2-3 căţei de usturoi pisati,
  • 1 ou,
  • 1 linguriţă muştar,
  • 150 gr smântână,
  • 1/2 linguriţă de busuioc şi cimbru măcinat
  • - frunze de ţelină şi pătrunjel, după gust

Mod de preparare

- Morcovul, ceapa şi hreanul, se pun la fiert cu 1,5 l apă şi sare, cca 10 minute, până se înmoaie.

- Se ia de pe foc, se adaugă usturoiul pisat şi ierburile aromatice (toate sau numai cele care vă plac).

- Se drege cu oul frecat cu smântână şi muştar şi subţiat cu puţină supă fierbinte.

Notă: Se poate consuma şi rece. Poze nu am, dar vă pot spune că aduce la aspect cu ciorba de burtă.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise