Legumele taiate in cubulete mici, le-am calit cu putin ulei pana s-au inmuiat.
Legumele tăiate în cubulețe mici, le-am călit cu puțin ulei până s-au înmuiat.
Apoi am adăugat apă, vegeta, sare, piper și frunzele tocate de leuștean.
Când a început să fiarbă, am pus orezul și am acoperit cu un capac.
Le-am lăsat să fiarbă, la final am amestecat smântâna cu un pic de supă răcită, după care am pus-o în oală.
Am lăsat totul să mai fiarbă în jur de 10 minute, iar la final am pus tarhonul tocat mărunt.
Mie îmi place ciorba aceasta cu ardei iuți în oțet.
Poftă bună !
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii