Curatam si spalam zarzavaturile. Indepartam coditele de la fasole si o taiem bucatele. Taiem marunt ceapa si ardeii si dam morcovul pe razatoare. Intr-o oala mai mare punem la fiert 2 litri de apa si, cand da in clocot, adaugam fasolea si legumele. Intre timp, curatam rosiile de pielita si le taiem in felii. De asemenea, curatam verdeata si o taiem marunt. Dupa ce s-au fiert legumele, adaugam rosiile (sau bulionul), sarea, o lingura de ulei si, la sfarsit, verdeata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii