Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit.
Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit; peste ceapa se adauga morcovul tocat, mixul de gogosari si se prajesc, asa cat sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile, apoi se adauga apa, putina sare si se fierb pana sunt patrunse bine legumele.
Se adauga fasolea verde, dupa ce a fost clatita, bors dupa gust, sare dupa gust si se trag doua trei clocote, apoi se opreste focul.
Se pun ouale intr-un castron, se adauga smantana, cateii de usturoi facuti mujdei, se mixeaza, se adauga cu polonicul ciorba, putin cate putin, se amesteca si se toarna in oala cu ciorba, se omogenizeaza, se adauga leustean tocat marunt si se poate servi.
Sa aveti pofta dragilor!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii