Se taie ceapa si se caleste intr-o oala, in putin ulei, fasolea curatata si spalata se adauga in oala, se adauga apa si coastele spalate si portionate. Se lasa la fiert 1/3 ora.
Cand este aproape gata se adauga mararul tocat impreuna cu usturoiul (se adauga doar la sfarsit ca sa nu amarasca ciorba) si se mai da un clocot. Se pun 2-3 linguri de smantana intr-un bol si se adauga putina ciorba (sa nu se taie) si se amesteca putin, apoi se toarna in ciorba (un fel de dresatura usoara, pentru cei care nu suporta prajelile este f buna).
Se serveste calda sau rece. Este o ciorba delicioasa
Va doresc pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii