Ciorba de fasole uscata cu tarhon

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Ciorba de fasole uscata cu tarhon

Ingrediente

  • 250 g fasole uscata
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1/2 gulie
  • 2 rosii bine coapte
  • tarhon
  • cimbru
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Fasolea se spala bine si se pune la inmuiat de seara. A doua zi dimineata se arunca apa de pe ea.

Zarzavatul se curata si se taie , ceapa o lasam intreaga( la sfarsit se arunca)

Un morcov il sotam in putin ulei pentru a da o culoare placuta portocalie ciorbei.

Dupa ce morcovul s-a sotat adaugam restul zarzavatului, fasolea , rosiile si apa necesara. Asezonam ciorba si lasam sa fiarba bine toate legumele.

La sfarsit presaram marar verde deasupra.

Cine vrea ca ciorba sa fie mai acra se poate folosi zeama de pe ardeiul iute pus la murat.

Pofta mare !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise