Ciorba de fasole pastai

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de fasole pastai

Ingrediente

  • 4-5 l apa
  • 500 g fasole
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • gogosar rosu
  • o legatura patrunjel
  • o legatura telina
  • 4-5 frunze de leustean
  • 4 linguri de ulei
  • o lingurita de boia
  • sare
  • piper
  • 3-4 catei de usturoi

Mod de preparare

Se curata ceapa,morcovul,gogosarul se spala si se tau marunt apoi se pun sa se caleasca putin cu cele 4 linguri de uleisi cu o lingurita de boia .Separat se pune apa la fiert,cand a inceput apa sa fiarba se adauga legumele incalzite in ulei si se lasa sa se fiarba cand sunt fierte se adauga fasolea din borcan sau congelator .Cand toate sunt fierte ,se pune sare si piper dupa gost.

La final se pune legatura de telina, leusteanul, patrunjelul si catei de usturoi.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise