Ceapa se toaca si se caleste putin pana devine sticloasa. Se adauga morcovul si radacina de patrunjel tocate marunt. Se adauga cam 2 litri de apa.
Se taie ardeiul marunt si se adauga cand morcovii se inmoaie putin. Se scurge apa din conserva sau borcanul cu fasole, se clateste bine fasolea si se adauga cand legumele sunt aproape fierte. Se mai fierb aproximativ 10 minute.
Adaugam si pasta de tomate. Potrivim gustul de sare si piper . Presaram patrunjelul si stingem focul. Se poate servi cu smantana si ceapa daca va place.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii