Fasolea se alege, se trece printr-un jet de apa si se pune in oala. Se adauga apa; fasolea sa fie acoperita doar de 2-3 degete de apa.
Se lasa sa dea in cateva clocote si se schimba apa. Se arunca primele 2 ape, a treia se pastreaza altfel zeama nu va mai avea gust.
Se curata ceapa si se taie solzisori.
Ardeiul, morcovii si telina se toaca marunt.
Ciolanul dezosat se taie cuburi si se pune la fiert.
Cand este aproape fiert, se adauga legumele si fasolea cu zeama cu tot si se lasa sa fiarba pana se inmoaie legumele. Se potriveste de sare dupa gust.
Cand s-au fiert zarzavaturile, se adauga sucul de rosii.
Se lasa sa mai dea intr-un clocot, se stinge focul si se presara putin cimbru si marar proaspat tocat fin.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii