Se pune fasolea la fiert intro oala de 5 l. Se arunca prima apa, dupa primele clocote, se clateste cu apa rece si se pune iar la fiert tot in apa rece. Cand fierebe, adaugam ceapa taiata marunt, morcovul, telina, pastarnacul taiate cubulete, punem vegeta si lasam la fiert. Cand fasolea este fiarta, facem un rantas din ulei(cam 50 g ulei=1 cescuta pt cafea) 3 linguri de faina si putina boia dulce, pe care il stingem cu apa rece si il adaugam la ciorba. Se potriveste gustul de otet, sare, se adauga tarhonul taiat marunt, se mai da un clocot. Stingem focul si adaugam patrunjelul verde tocat. Se serveste cu ceapa rosie in otet. E foarte buna si cu mamamliga.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii