1. Seara se pune fasolea la inmuiat sa se umfle;
2. Se pune fasolea si ciolanul la fiert intr-o oala incapatoare;
3. Dupa o ora de fiert, acoperit, la foc mic, cand se desprind pielitile de pe boabe si carnea de pe os, se adauga ceapa, zarzavatul si rosiile.
Se mai lasa la fiert cam o ora, carnea se desface de pe os si se portioneaza, se mai lasa sa scada putin, dupa care se termina ciorba cu un amestec de patrunjel, cimbru si tarhon.
Se serveste alaturi de o portie zdravana de muraturi si fiecare si-o acreste dupa gust si placere cu otet de mere!
Nimic nu-i mai bun decat o portie zdravana de ciorba de fasole alaturi de muraturi acre!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii