Se curata ceapa si se pune la calit in uleiul de masline alaturi de baconul taiat marunt.
Se curata ceapa si se pune la calit in uleiul de masline alaturi de baconul taiat marunt. Se curata si se taie marunt morcovii.
Se spala, se taie cubulete mici dovleceii si se pun impreuna cu morcovii la gatit alaturi ceapa si bacon.
Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga apa ca cat sa acopere legumele. Fierbem borsul intr-un ibric separate.
Dupa ce fierbe ciorba se adauga borsul si oul batut amestecat cu iaurtul.
Se ajusteaza daca mai este nevoie de sare si piper si se adauga patrunjel verde tocat marunt.
Pofta buna !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii