Varianta 1 de post:
Calim ceapa tocata dupa care adaugam la calit ardeiul, albitura cubulete, cateva frunze de telina, patrunjel, ceapa verde si apoi dovleceii cubulete. Cand au fiert legumele adaugi rosiile, verdeata si la sfarsit pasta de corcoduse. Potrivesti de sare si inchizi focul. Adaugi restul de verdeata si aoperi. Eu am folosit si boia dulce. Este buna atat calda cat si rece.
Varianta 2
Bati iaurt gras sau lapte batut cu cateva oua dupa care lasi ciorba sa se raceasca un pic. Adaugi treptat cate un polonic de ciorba la amestecul de iaurt si amesteci dupa care procedezi la fel pana ajungi la aceeasi temperatura dupa care se adauga la ciorba. Nu varsam iaurtul direct in oala pentru ca se va branzi.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii