Se pune carnea la fiert in 2-3 l de apa cu un praf de sare. Dupa primul clocot se spumeaza si apoi se adauga ceapa taiata marunt, morcovul, radacina de patrunjel si telina taiate cubulete, ardeiul feliat.
Cand carnea este aproape fiarta se adauga si sucul de rosii.Se lasa sa fiarba cca 20 de minute apoi se adauga borsul si se potriveste de sare dupa gust.
Adaugam orezul bine spalat in ap rece,cand ciorba este aproape gata si mai lasam sa fiarba cca.10 minute.
Se opreste focul si se drege ciorba cu un ou batut, se presara si verdeata tocata marunt.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii