Ingrediente
pește crap ( nu e nevoie să folosiți unul întreg eu folosesc capul, coada și vreo două rondele ), 3 morcovi potriviți, o bucată de țelină, o bucată de păstârnac, un ardei roșu mic, un fir de usturoi proaspăt, două fire de ceapă verde, un gălbenuș de ou, 200 ml smântână, oțet natural sau borș după gust, sare/piper, o foaie de dafin, verdeață de pătrunjel tocată mărunt
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
8 voturi
Mod de preparare
Ardeiul l-am tăiat cuburi, ceapa verde și usturoiul julièn, iar restul legumelor le-am ras pe răzătoarea mare. Pe toate le-am aruncat în supa de pește. :) Am adăugat foaia de dafin și le-am lăsat să fiarbă aproximativ o oră.
Într-un castron am amestecat smântâna împreună cu gălbenușul și piperul. Am răsturnat compoziția în ciorbă, am adăugat bucățile fierte de pește și-am lăsat-o să dea în clocot. Am acrit-o și-am presărat pătrunjelul tocat.
E delicioasă! De azi înainte, cu siguranță voi mai pregăti această ciorbă! :)
Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 16 mai 2015
Super bun,multumesc.
Bica Elena , 22 noiembrie 2014
am sa incerc si eu arata super
Rita Ilieș (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2014
Mulțumesc, Susu! :)
susu (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2014
grozav