Taiem coasta de porc in bucati potrivite, apoi o spalam cu apa calduta. Intr-o oala incapatoare punem coasta sa fiarba cu apa rece. Intre timp curatam legumele. Morcovul, telina,si pastarnacul le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Cine doreste le poate taia cubulete potrivite. Rosia se opareste, se curata de pielita si se da si ea pe razatoarea cu ochiuri mari.
Ceapa se toaca marunt, iar cartoful se taie cubulete. Lasam sa fiarba carnea, iar cand incepe sa se formeze spuma deasupra, o luam cu o lingura. Curatam de spuma ori de cate ori este nevoie. Adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba, la foc potrivit, pana cand carnea este bine fiarta. Spre sfarsitul prepararii, adaugam zeama de varza dupa gust si pasta de tomate. Mai adaugam sare doar daca este nevoie. Atentie, nu punem sare de la inceput in ciorba, deoarece si zeama de varza este sarata. Lasam sa fiarba cateva minute, apoi adaugam taieteii si lasam sa dea in cateva clocote, cat sa se inmoaie. Oprim focul si adaugam patrunjelul tocat marunt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii