Se incinge uleiul in oala de ciorba, si se caleste un pic ceapa si kaizerul taiat feliute. Se adauga apoi morcovul, dupa 2-3 minute, ardeii taiati si tijele de telina rondele. Se adauga cca 4 l apa, cartofii intregi (curatati), ciupercile taiate mai marisor. Cand au fiert cartofii se scot si se paseaza, ca un piure (pentru a lega ciorba, ai da consitenta) si se pun din nou in oala, se adauga concentratul si anasonul. Se las adoua clocote si se inchide focul. Se bat ouale, se amesteca cu smantana, se pun 2, 3 polonice de supa ca sa ajunga la o temperatura apropiata cu cea a compozitiei din oala si se toarna incet, amestecand continuu, in ciorba. La urma se adauga sucul de lamaie amestecat cu usturoiul. Se poate pune o legaura de marar foarte fin taiat. Se acopera cu un capac si se poate servi dupa 10 minute. Se serveste cum marar tocat si/sau frunze de morcov.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii