Ciorba de ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de ciuperci

Ingrediente

  • -250 g ciuperci cruzi(sau o conserva de ciuperci)
  • -2-3 catei de usturoi
  • -o lindura de faina alba
  • -o lindura ulei
  • -250 ml smantana(la preferintza)
  • -vegeta ,dupa gust
  • -patrunjel

Mod de preparare

Se pune intr-o oala,la foc mic,,o lindura de ulei,o lindura de faina , se toarna jumate de pahar de apa,amestecand in acelasi timp ca faina sa devina un sos subtire,dupa care se adauga ciupercile,se mai adauga apa,vegeta si usturoiul zdrobit.Se adauga apa dupa preferinta(cat de subtire doresti sa fie ciorba).plus smantana (dupa preferinta).Se lasa la foc potrivit 5 minute,dupa care se retrage de pe foc si se adauga patrunjelul tocat marunt.Durata preparari este de 10 minute,cea mai rapida ciora!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise