Se pune intr-o oala,la foc mic,,o lindura de ulei,o lindura de faina , se toarna jumate de pahar de apa,amestecand in acelasi timp ca faina sa devina un sos subtire,dupa care se adauga ciupercile,se mai adauga apa,vegeta si usturoiul zdrobit.Se adauga apa dupa preferinta(cat de subtire doresti sa fie ciorba).plus smantana (dupa preferinta).Se lasa la foc potrivit 5 minute,dupa care se retrage de pe foc si se adauga patrunjelul tocat marunt.Durata preparari este de 10 minute,cea mai rapida ciora!
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii