Cureti ceapa, o tai marunt si o calesti in untura, in oala in care vei pregati ciorba. Tai carnatii bucatele, castravetii cubulete sau rondele subtiri. Adaugi mai intai carnatii peste ceapa, cat sa se rumeneasca putin, apoi si castravetii si le inabusi 5 minute. Torni apoi 4 l de apa si lasi sa fiarba 20 de minute la foc mic. In acest timp, amesteci smantana cu faina si cand toate au fiert, adaugi compozitia in ciorba, pui sare si piper dupa gust, mai dai intr-un clocot si dai oala deoparte.
Sfat!
Daca-ti place ciorba mai acrisoara, adauga si zeama de castraveti dupa gust.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii