Ciorba de cartofi si fasole verde

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • o ceapa
  • ¼ kg fasole grasa
  • 2-3 cartofi
  • 1litru bors
  • 1 ou
  • smintina
  • sare
  • frunze de patrunjel si marar

Mod de preparare

Se pune la fiert intr-o oala cu apa morcovul, patrunjelul, ceapa, toate intregi. Se adauga fasolea taiata in bucati de 2-3 cm si la urma cartofii curatati si taiati in cuburi egale. Se pune sare si se lasa sa fiarba pina cind cartofii incep sa se sfarme. Se pun frunzele de patrunjel si marar taiat fin si borsul fiert separat si strecurat. Se lasa sa mai dea un clocot. Se scoate morcovul si patrunjelul

Se serveste simplu sau dres cu ou si smintina

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise