1. Punem 4 l apa la fiert cu putina sare, cand apa incepe sa fiarba adaugam ceapa tocata marunt; morcovul, telina si pastarnacul date prin razatoarea mare;
2. Lasam sa dea in cateva clocote, dupa care adaugam si rosiile taiate cubulete;
3. Taiem cartofii cubulete si dovlecelul si-i punem la fiert in oala cu legumele; adaugam jumatate din cantitatea de patrunjel si leustean si le lasam sa fiarba;
4. Intre timp pregatim smantana
5. Cand legumele sant fierte luam din zeama de ciorba si turnam peste smantana amestecand usor sa nu se branzeasca, apoi o turnam in oala cu ciorba, (pe foc);
6. Dupa gust punem si bors(fiecare dupa gust, cat de acra va place) si lasam sa mai dea in cateva clocote, oprim focul si mai adaugam patrunjel si leustean, acoperim cu un capac si o lasam sa se \"odihneasca\" putin.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii