Toate legumele, se curata, se spala, si se taie cubulete mici, in afara de cartofi care se taie in cuburi mai mari; -patrunjelul se toaca marunt,iar zeama de varza se strecoara si se fierbe, pastrandu-se calda; Slanina se taie bucatele si se prajeste pana se rumeneste, apoi se indeparteaza de pe flacara si se tine la cald; Se pune intr-o oala legumele la fiert mai putin rosiile si cartofii, iar cand sunt aproape fierte se adauga cartofii, si dupa cca 10 minute si rosiile taiate cubulete;
Cu cca 10 minute inainte de a fi gata, se pune slanina prajita, jumatate din verdeata, zeama de varza si putina sare tragandu-se un clocot de 2-3 minute. Se presara restul de verdeata sau se pastreaza pentru servire.
SFAT: rosiile se pot opari 2-3 minute, se decojesc si se taie cubulete, daca zeama de varza este prea sarata se va pune o cantitate mai mica, completandu-se cu bors proaspat.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii