1. Se taie mărunt morcovul, ceapa, ţelina şi rădăcina de pătrunjel şi se înăbuşă într-o cratiţă cu o lingură de ulei.
2. Cartofii curăţaţi se taie bucăţi potrivite. Se toarnă apă peste legumele înăbuşite, iar după primul clocot adăugăm cartofii.
3. Se lasă să fiarbă 20 de minute, până când sunt fierţi. Se adaugă 4-5 linguri de sos de roşii.
4. Separat se fierbe 1 litru de borş şi se toarnă în oala în care fierbe zarzavatul şi cartofii.
5. Se pune 1/2 din cantitatea de leuştean. Se potriveşte de sare şi piper. Se mai lasă să dea 1-2 clocote.
6. Se serveşte caldă, presărată cu leuştean şi se poate drege cu un gălbenuş de ou.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii