Se toaca ceapa marunt si se pune la foc impreuna cu carnaciorii si cartofii taiati cubulete.Cand s-a inmuiat ceapa si s-au rumenit carnaciorii se adauga boiaua si se stinge imediat cu apa.Se mai adauga apa ,aprox 4 litri si se lasa sa fiarba aprox 10minute pana cand sunt aproape fierti cartofii.Se sareaza dupa gust.Se fac galustele din oua,faina cat cuprinde si un praf de sare si se fierb in supa.Cand sunt fierte si galustele se adauga frunzele de patrunjel tocate marunt si cimbrul si se mai lasa la foc 2 min cat sa se degaje aroma din condimente.Se acreste cu otet (sau cu bors fiert si racit).
Dupa preferinte,la fiert se poate adauga un ardei iute,intreg dar intepat pe toata lungimea lui cu furculita.
Se serveste cu smantana.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii