Se curata si se spala toate legumele. Se toaca si se pune la calit in ulei morcovul, telina, pastranacul, ceapa verde, rosia, ardeii si radacina de patrunjel. Apoi se lasa la fiert. Cand sunt aproape fierte se adauga si cartofii taiati cubulete si verdeata. Cand cartoful este fiert, dar nu prea tare ca sa se sfarame, se drege ciorba cu oul batut. Se potriveste dupa gust si se acreste.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii