Se dau pe razatoarea mica morcovul si pastarnacul si se calesc in ulei. Ciupercile se taie fasii si se adauga in oala. Dupa ce sunt calite se adauga apa fiarta si usturoiul pisat. Intr-un bol se bat cu telul galbenusurile cu smantana, otetul si putina apa rece. La acest amestec se adauga supa din oala, incetul cu incetul pentru a-i creste temperatura (sa fie caldut acest amestec). Cand credeti ca sunt fierte ciupercile, se ia oala de pe foc si in timp ce se amesteca cu telul, se adauga amestecul din galbenusuri si smantana. Se toaca o legatura de patrunjel si se pune in supa.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii