Ciorba de burta falsa (cu ciuperci)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • ciuperci pleurotus
  • 1-2 catei de usturoi pisati
  • 4-5 galbenusuri
  • 2-3 linguri de smantana
  • 1 lingura de otet
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 ardei iute optional

Mod de preparare

Se dau pe razatoarea mica morcovul si pastarnacul si se calesc in ulei. Ciupercile se taie fasii si se adauga in oala. Dupa ce sunt calite se adauga apa fiarta si usturoiul pisat. Intr-un bol se bat cu telul galbenusurile cu smantana, otetul si putina apa rece. La acest amestec se adauga supa din oala, incetul cu incetul pentru a-i creste temperatura (sa fie caldut acest amestec). Cand credeti ca sunt fierte ciupercile, se ia oala de pe foc si in timp ce se amesteca cu telul, se adauga amestecul din galbenusuri si smantana. Se toaca o legatura de patrunjel si se pune in supa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise