1. Oasele spalate si sparte, impreuna cu burta curatata si spalata bine, se pun la fiert in 2 l. de apa rece. Se ia spuma, se adauga sarea, piperul boabe si zarzavatul curatat si spalat. Se lasa sa fiarba la foc incet 5 ore, avand grija ca oala sa fie bine acoperita. Se ia oala de pe foc, se strecoara zeama, iar burta se taie in fasii de 1 cm. latime, care se introduc din nou in zeama. Se pune oala pe foc si se lasa sa dea cateva clocote.
2. Se drege ciorba, la sfarsit, cu ouale batute si se serveste cu otetul ramas, cu usturoi pisat sau hrean ras. Se presara leustean tocat deasupra si se serveste cu ardei iute.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii