Curatam si spalam legumele, le taiem ca pentru supa, mai putin ceapa pe care o lasam intreaga si le punem la fiert in apa cu sare si boabe de piper iin vasul Multicooker sau intr-o oala.
Daca le-am pus in Multicooker, il planificam pentru o ora pe Stew (inabusire), inchidem capacul si lasam sa fiarba.La fel procedam daca punem legumele in oala.
Cu 15 minute inainte de a fi gata programul, adaugam burta fideluta, leusteanul si usturoiul pisat (2 catei) si lasam sa fiarba mai departe.
Dupa ce a trecut ora, scoatem aparatul din priza (stingem focul sub oala) si scoatem legumele fierte pe care le putem folosi la o salata sau le putem manca separat.
Intr-un bol amestecam galbenusurile cu usturoiul ramas presat, gogosarul tocat marunt si iaurtul. Omogenizam, adaugam 1-2 polonice ciorba fierbinte si rasturnam amestecul peste ciorba.
Punem sare dupa gust si acrim cu zeama de lamaie.
Deasupra presaram patrunjel verde tocat.
Este o ciorba delicioasa!
Pofta mare sa aveti !
Mai multe poze : http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/02/ciorba-de-burta-dietetica.html
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii