Se pune la fiert cu 2 litri de apa si sare, burta impreuna cu osul, timp de 30 minute,dupa care adaugam legumele taiata destul de mare (eu le tai in doua)mai fierbem timp de 25min. Se scot legumeledin ciorba, si se fruleaza bine pana ce devin omogene, dupa care se adauga din nou in ciorba si mai fierbem 5 minute.tragem oala de pe foc si preparam smantana cu galbenusurile amestecate bine se adauga la ciorba amestecand usor(nu trebuie sa mai fiarba deoarece oul si smantana se taie)se adauga uleiul si otetul, iar usturoiul si-l adauga fiecare dupa gust.aceasta ciorba iese cremoasa si sper foarte gustoasa.
Pofta buna!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii