Rasolul de vita il pun la fiert cu putina sare, il spumez si adaug : morcovii, radacinile de patrunjel, telina mica, gulia,ceapa , lingura delikat, piper boabe.
Intr-un vas sub presiune, pun burta curatata, putina foaie de dafin, boabe de piper, delikat si citiva catei de usturoi. Las burta sa fiarba o ora din momentul cind incepe sa fiarba., apoi RASTORN apa de pe ea, las burta sa se raceasca putin si o tai fideluta.
Supa care s-a facut pe rasol sau pe oase de vita, o strecor.
Supa rezultata o pun pe foc, adaug burta taiata , pun frunze de leustean sau in lipsa lor \"Bors magic cu leustean\", pe care il pun intr-un castronel cu 1-2 galbenusuri, 2-3 linguri smintina, 1 lingura faina si le amestec bine cu un polonic de ciorba fierbinte. Rastorn compozitia peste restul de supa, adaug usturoi pisat, dupa gust si potrivesc apoi de sare . Las sa mai de-a citeva clocote, sting focul, adaug frunze de patrunjel verde si mai acresc putin daca e cazul.
Se serveste cu ardei iute !
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii