Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se pun la fiert pina cind genunchiul de vitel se inmoaie si devine o gelatina foarte moale.
Se pune apa doar cit sa acopere toata carnea. Cind toate sint fierte, burta si genunchiul se taie foarte subtiri. Separat se fierb morcovii, patrunjeii, telina si ceapa. Supa de zarzavat se adauga peste carne. Din legume se poate face o salata de boeuf.
Gogosarul murat se taie feliute, usturoiul se piseaza. Lamiia se stoarce. Toate acestea se adauga in supa. Se pune sare si piper dupa gust. Mai fierbeti inca o jumatate de ora. Daca nu este suficient de acra, adaugati otet dupa gust.
Din galbenusuri, o lingura faina si smintina faceti o dresatura. Trageti ciorba de pe foc si o dregeti.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii