Incepi prin a pune la fiert oasele+2morcovi+1ceapa.
Daca burta nu este prefiarta(ca cea congelata sau cea la tavite)se pune la fiert.
Dupa ce sau fiert oasele,morcovii,ceapa se adauga burta(daca e cea congelata sau la tavite)si se mai lasa la fiert cam 20min.dar fara morcovi.
Dupa ce au fiert se da la foc mic si se procedeaza asa: -se razuiesc morcovii prin razatoarea mica si cei fierti si cei cruzi si se pun intr-o tigaie la carcalit pt.aprox 5min.apoi se pun peste ciorba.
-se taie gogosarii fidelute si se carcalesc si ei ca si morcovii dupa care se adauga peste ciorba.
Se mai lasa inca 10min.dupa care se ia de pe foc.
Se lasa 5min sa se limpezeasca si se adauga galbenusurile de ou dizolvate bine cu zeama de la ciorba pana se ajunge la aceeasi temperatura cu ciorba apoi se procedeaza la fel si cu smantana.
Se mai lasa 6-7 min.si se adauga si ustoroiul,sare dupa gust.Otetul eu il pun de obicei pe masa si fiecare isi pune cat doreste si asa nu risti sa se imbranzeasca smantana.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii