Burta spalata si curatata bine se pune la fiert cu putina sare, boabele de piper si legumele intregi si osul pentru cca 1 ora (pana cand burta este fiarta bine).Se ia spuma ori de cate ori este nevoie. Cand burta este fiarta, se scoate se taie fasii potrivite.Se scot legumele, iar zeama se strecoara si se pune peste fasiile de burta .Morcovul se poate face pasta si se poate pune in supa, pentru culoare.
Intr-un castron se amesteca bine ouale cu smantana, otetul si faina.Aceasta compozitie se pune cu grija in ciorba, amestecandu-se mereu in oala.Se mai lasa cateva clocote (2-3min)si ciorba este gata. Din usturoi se face mujdei , iar zeama se pune in ciorba.Cine doreste poate sa-si completeze in momentul servirii gustul de acru sau celelalte condimente.Se serveste cu ardei iute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii