Se fierb urmatoarele ingrediente: apa, burta de vita,
morcovii, ceapa, oasele de vita, cartofii, telina, hreanul si patrunjelul pentru aproximativ 120-145 minute pana cand burta devine moale si se poate taia.
Se curata carnea de pe os, burta se taie in fisii subtiri.
Se paseaza legumele, se pun intr-o strecuratoare si se toarna apa in care au fiert peste legumele pasate, astfel incat in strecuratoare sa ramana doar partile mai mari, care nu pot trece prin sita (care nu se vor folosi la ciorba), iar doar ceea ce trece prin strecuratoare. Se adauga burta taiata fasii si bucatile de carne curatate de pe os.
Se lasa sa fiarba (cam 60 minute).
Se lasa la racit pana devine calduta, dupa care se bat 4 oua in care se adauga treptat cateva linguri de ciorba, se amesteca bine si se toarna in cratita. La fel se procedeaza si cu smantana.
Se adauga o ceasca de mujdei de usturoi,2 cesti de otet si 2 ardei gogosari rosii(murati) taiati marunt.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii