Se ia burta se spala, se curata si apoi se pune la fiert la foc moderat, intr-o oala cu apa, 2-3 ore (sau doar o ora daca este cumparata prefiarta). Apoi se adauga legumele curatate si intregi: morcovii, patrunjelul, telina si ceapa. Dupa ce au fiert, se scoate burta, se taie fasii ca de taietei lati sau bucatele si se introduce inapoi in oala. Se adauga usturoiul taiat marunt sau pisat si sarea, piperul dupa gust si se mai da in clocot putin. Se ia de pe foc sa se raceasca putin si se adauga incet ouale batute impreuna cu smantana, in asa fel incat sa nu se branzeasca ciorba. Se acreste cu otet sau lamaie dupa gust.
Sugestii: Se poate servi cu extra-smantana si ardei iuti naturali sau murati.
daca ai oala cu presiune te sfatuiesc sa faci ciorba de burta in ea,pt ca economisesti timp.eu in jumate de ora o fierb.pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii